Diablo2




Lassan két éve élvezi a család majd összes tagja ezt a játékot. Bevallom nekem kimondottan gyomor összerándulós, rettegős pillanatokat is okozott, és még ma is kiakadok mikor Diablo közelében beremeg a föld. :)
Imádom, és elképzelhetetlennek tartom, hogy a gépemen ne legyen örökös helye a játéknak. Hallottam én is mint mindenki, hogy a harmadik rész hamarosan elérhető lesz , csak reménykedni tudok, hogy hasonló örömet szerez majd mindenkinek. Kicsit elakadtunk rajta, hogy a játék jelenlegi karakterei közül csak a barbár marad meg tulajdonképpen, remélem ez csak rémhír.
Nálunk a családban mindenkinek meg van a maga karaktere és bármennyire furcsán hangzik is hasonló az életben levő tulajdonságainkhoz.
ezen jót nevettünk, de valóban ha az ember sokat játszik a játékkal egy idő után majdnem azonosul a karakterével, és mikor egymást mentjük bizony egymásra is gondolunk közben.
Nálunk a Diablo 2 családi játék , apa kivételével aki túlságosan földhözragadt, hogy beleélje magát és szenvedélyesen harcoljon velünk. Minden látszat ellenére nem vagyunk függők, el vagyunk nélküle....úgy egy -két hétig... :)
Nagyon várom, hogy megjelenjen a folytatás, és leharcolhassam azt a harcot amit az ember élőben soha nem tenne. van akinek Diablo a főnöke..:) lehet!
Mindenkinek ajánlani tudom! Harcra fel!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Örökké nem eshet.

Eltorzult valóságok