Betegség



Beteg vagyok. Elegem van ebből, hogy folyamatosan beteg vagyok, már mióta úgymond influenzás voltam. Köhögök, hőemelkedés, enyhe láz, és köhögök, köhögök, és ég a mellkasom mintha muszáj lenne neki. Elég volt. Túl egy doboz antibiotikumon, és a drága egyéb kellékeken amik állítólag gyógyulást hoznak, semmi nem történik. Továbbra is beteg vagyok, és egyre jobban fáj,emellett pedig gyűlölöm, mert nem én vagyok ha beteg vagyok. Át kellene aludni. Vajon ha az ember beteg , és nem kezd el több tonna gyógyszert hanem lefekszik , és napokig alszik, gyógyulva ébred majd fel? Tudom persze butaság, de itt a tuti immunrendszer, és ő közben nekem melózik nem?
Beteg vagyok, és gyűlölök beteg lenni. Gyűlölöm ha ki vagyok szolgáltatva valakinek vagy valaminek. Legyen az vírus, baktérium, vagy akár egy ember. Uralni szeretem, és akarom az életemet, és a vírusaimat is. Ők is az enyémek ha belém költöztek, a sajátjaim, le kell küzdjem őket, mert erős vagyok, ember vagyok, és nem tűrhetem, hogy apró lényecskék padlóra küldjenek. Hosszú volt ez az év, hosszú, és szürke. Ideje lenne felébredni, és egészségesen mosolyogni a világra, mert a hosszú szürkeség beteggé tesz. Beteggé, amit GYŰLÖLÖK!

Megjegyzések

Pamlerva üzenete…
Kedves Lilla!
Értékes gondolatokat és meglátásokat olvastam Nálad.
Remélem,hogy az új esztendő már jó egészségben talált.
Üdvözöllek:Hajnalka
Lilla Éva üzenete…
Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen. Remélem így lesz, sok volt a "jóból" . Kívánom szívből neked is, és igazán boldog új évet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Örökké nem eshet.

Eltorzult valóságok