Meghalt Brittany Murphy



Brittany Murphy vasárnap reggel szívmegállás következtében elhunyt - jelentette a TMZ. A színésznő Los Angeles-i otthonához nyolc órakor hívták ki a mentőket. A TMZ forrásai szerint Murphy édesanyja a zuhany alatt talált rá a lányára eszméletlen állapotban. A helyszínre érkező mentősök szívmegállást diagnosztizáltak, megpróbálták újraéleszteni, de a színésznő szervezete nem reagált az újraélesztési kísérletekre. A Cedars-Sinai kórházba érkezése után nem sokkal Murphy-t halottnak nyilvánították. 32 éves volt.
Forrás: [origo]
Brittany Murphy A por című filmben


Brittany Murphy az 1995-ös Spinédzserek című filmben tűnt fel, amelyben Tait, a gimibe újonnan érkező kissé béna csajt játszotta, akit szárnya alá vesz az Alica Silverstone által alakított főhős. Főszerepet játszott a Szerelem és egyéb katasztrófák, a Nagydumás kiscsajok és a Magánürügy című filmekben. Szerepelt az Észvesztő-ben, a Sin City-ben, a Ne szólj száj!-ban, A halott lány-ban, valamint Eminem barátnőjét játszotta a Nyolc mérföld-ben. A por című filmjét szombaton este sugározta az m1.

Idén áprilisban szerepet kapott a Sylvester Stallone rendezésében készülő The Expendables-ben, de május végén már arról jött hír, hogy a figuráját kiírták a filmből. Novemberben a The Caller című filmet kezdte el forgatni Puerto Ricóban, de a producerek "művészi véleménykülönbségek"-re hivatkozva pár nap után megváltak tőle, és az Alkonyat-filmekből ismert Rachelle Lefevre vette át a szerepét.

A The Wrap nevű filmes honlap szerint a Something Wicked című utolsó befejezett filmje forgatásán Murphy "alig volt magánál", a felvételek alatt többször összeesett, és az alkotók kénytelenek voltak átírni a jeleneteit. Murphy intenzív droghasználata már egy ideje szóbeszéd tárgya volt filmes körökben, a Saturday Night Live című szkeccsműsor december 5-i adásában is a drogozása miatt élcelődtek a színésznőn.


Az ostobaság halált okozott megint, és bár nem feltétlen voltam rajongója a hölgynek, de elképeszt, hogy vannak emberek akik fiatal életükben inkább vállalják a drog okozta tudatlanságot, és a következményként beálló halált, mint erőt venni magukon, és felvállalni a tudatos életet. Minden embernek vannak nehéz időszakai, de a menekülés főleg az ilyen menekülés a lehetőségét is elveszi , hogy az ember esélyét adjon magának az életre. Ha egyszer vége lesz, és tudjuk, hogy ez mindenkinél természetese biológiai folyamat, amit nem feltétlen fogadunk jó szívvel, de igenis adjunk lehetőséget magunknak arra, hogy a szépen, még ha nehezen is, de szépen leélt tartalmas életünk végén aludjunk el békességben. 32 éves fiatal nő, aki előtt ott állt az élet, és a szíve úgy dönt, nem dobog tovább. Elkeserítő az a menekülés amit ezek a fiatal emberek magukkal tesznek, nem a droghoz kell bátorság, hanem az élethez, és a megoldásokhoz. Most ő meghalt, és sajnos nincs, és nem is lesz egyedül butaságával. Csak remélni lehet, hogy lesz akinek több esze lesz, és az életet választja a csendes magányos halál helyett, ami lehet 80- 90 éves nagymamaként, nagypapaként, egy tartalmas szép élet után. Felesleges ostoba halál, szörnyű döntések miatt, és azt mondják így viselték el az életet. Gyáva ember aki nem mer szembe nézni a valósággal, ami néha messze nem olyan szörnyű, mint amilyennek látszik. Ha olyan szörnyű is, teljesen biztos, hogy senki nincs egyedül. Megoldások vannak, csak keresni kell. DE NEM DROGGAL, ÉS GYÓGYSZEREKKEL, CSAK JÓZAN ÉSSZEL!

Megjegyzések

Y. üzenete…
Annyira imádtam ezt a csajt. Gyönyörű, bájos, remek színésznő volt. Bár azért én sem voltam a rajongója, de igenis letaglózott, hogy ilyen fiatalon ment el, és így. :'[
Teljesen igaz amúgy, amit írtál, remélem mások is elolvassák, és nem csinálnak marhaságokat magukkal...

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Örökké nem eshet.

Eltorzult valóságok